A Film Expo blog azért jött létre elsősorban, hogy felvilágosítsa az embereket a régi, és új filmek terén, megoszló véleményekkel, különböző kritikákkal és saját szemszögekből levetített élményekkel,érzésekkel. Friss hírek, legújabb elemzések.

Hirdetés

Online látogatóink

            

Hirdetés

Lassítás

2010.08.17. 23:18 :: mac'shive

 Elnézéseteket kérjük, hogy új oldalként nem postolunk gyakran, de sajnos több szerkesztőnk is távol van, így csak jómagam és tylerD tartjuk a frontot. Mivel a következő ismertető a The Sorcerer's Apprentice(A varázslótanonc) lett volna, de az írónak személyes okokból félbe kellet hagynia a munkát. Így ránk hárult a feladat. Ezért az általam elvállalt The Last Airbender(Az utolsó léghajlító) lesz a soron következő post. Remélem minél hamarabb értékes információkkal szolgálhatok a filmről. Pár nap múlva nézzetek vissza és olvassátok el a Víz könyvének történéseit, valamint a bloggal kapcsolatos legfrissebb híreket. Könszönjük a türelmeteket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr192229306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása